Kalfs- en lamsvlees

Lamsvlees: apart en lekker
Lamsvlees is vooral bekend om de zoute uitgesproken smaak. Lamsvlees is heerlijk klaar te maken met lekkere verse kruiden, denkt u daarbij aan oregano, tijm en marjolein. U kunt lamsvlees op vele manieren bereiden, u kunt het vlees grillen, of braden maar ook stoven. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. De lamsschouder kunt u braden of roosteren.

Kalfsvlees: uitstekende kwaliteit
Kalfsvlees heeft een zeer fijne smaak en bevat heel weinig vet. Het kleine vetrandje, kunt u het beste pas afsnijden na het bakken, zo blijft het vlees lekker sappig. Kalfsvlees heeft een korte bereidingstijd nodig en staat dus snel op tafel. Heerlijk met frietjes of gebakken aardappeltjes.

Lamsvlees

  • lamsbout
  • lamslapjes
  • lamskotelet
  • lamsfilet
  • lamracks
    .

Kalfsvlees

  • kalfsoesters
  • kalfsschnitzels
  • kalfslapjes
  • kalfsriblappen
  • kalfsschenkel (ossobuco)

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl